4xfoto | fotoprint uitleen service | vier keer per jaar een nieuwe fotoprint aan je muur

fotoprint uitleen service, vier keer per jaar een nieuwe fotoprint aan je muur

Aanbod

Wat is het?

4xfoto is 4x per jaar een nieuwe natuur fotoprint, made in NL, aan je muur. Dit is mogelijk d.m.v. een uitleen service. Voor deze service sluit je doorlopend, maar minimaal voor de periode van een jaar een leenovereenkomst. 

De foto’s die aan jouw muur komen hebben een vaste afmeting, 90x60cm (BxH). Ze zijn geprint op elegant polyester textiel en opgespannen in een strak aluminium frame. Door dit zogenaamde textielframe komt de grote fotoprint fantastisch tot zijn recht. Het aluminium wandframe geeft het een tijdloze uitstraling die past in elk interieur.

Neem ook alvast een kijkje in de beeldbank.

Hoe werkt het?

Elke periode van 3 maanden, dus 4 keer per jaar wisselen wij de fotoprint voor een nieuwe. Deze heb je nog niet eerder aan je muur gehad. Dit doen we bij jou op locatie, in en weer uit in nog geen kwartier. Daar hoeft jij verder niets voor te doen. De foto’s op textiel en het frame blijven eigendom van 4xfoto. Je betaalt voor het gebruik ervan een leenvergoeding. 
Instappen kan per aanvang van elk nieuw kwartaal. Opzeggen uiterlijk één maand voor de afloop van de leenperiode.

4xfoto leen je voor een periode van minimaal een jaar, 4 kwartalen, 4x een nieuwe fotoprint, kortom 4xfoto.

In het stappenplan staat nog eens kort en bondig wat de te doorlopen stappen in het orderproces zijn. 

Wat kost het?

De kosten van een 4xfoto leenovereenkomst bedragen €180,- per jaar. Voor elke volgende 4xfoto op dezelfde locatie (postcode, huisnummer) is dat nog slechts €150.
We zijn vooral in de zakelijke markt actief, de genoemde prijzen zijn daarom exclusief BTW.

Ons primaire servicegebied zijn de drie noordelijk provincies. Ligt jouw locatie niet in Friesland, Groningen of Drenthe, neem dan eerst contact op om te bespreken wat er mogelijk is.

Veelgestelde vragen

De afbeeldingen die op de website gebruikt worden zijn kleine webformaat bestanden. Deze hebben een lage resolutie. Dit zorgt ervoor dat de afbeeldingen sneller op je beeldscherm staan, en gaat illegaal kopiëren tegen. Voor de daadwerkelijke fotoprints worden de hoge resolutie druk bestanden gebruikt. Deze staan garant voor een fantastisch eindresultaat.

De fotoprints die geleverd worden zijn telkens uniek. Bekijk de 4xfoto beeldbank van waaruit de selectie gemaakt wordt.

Nee, 4xfoto maakt de selectie. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

De foto’s zijn allemaal in eigen beheer gemaakt. De fotografen zijn Roosmarijn Bruijns en Martin Fockens. Zij zijn 4xfoto en hebben het auteursrecht.

Alle 4xfoto’s zijn gemaakt in de Nederlandse natuur, dus “made in NL”.

Je wilt niet een leenoverenkomst, maar vindt foto’s uit onze beeldbank wel mooi om aan je muur te hebben? Kijk voor hiervoor eens op de webshop van fotografe Roosmarijn Bruijns. Daar vind je ze allemaal en nog veel meer soortgelijke werken. Zit jouw voorkeur er niet tussen, of heb je een andere vraag, neem dan even contact met ons op.  

error: Deze inhoud is auteursrechtelijk beschermd!