4xfoto | fotoprint uitleen service | vier keer per jaar een nieuwe fotoprint aan je muur

fotoprint uitleen service, vier keer per jaar een nieuwe fotoprint aan je muur

Over

4xfoto, Gestart in 2020

Laten we eerst eens beginnen met ons even voor te stellen. Nou dit zijn wij, Roos en Martin. Roos fanatiek en breed inzetbaar fotografe die graag mooie beelden creëert en in haar hum is als ze creatief bezig kan zijn. Martin, fanatiek skiër die zijn eigen skischool is begonnen omdat hij daar blij van wordt en dit zijn passie is!

Misschien ook leuk om te weten, we hebben elkaar jaren terug op de skischool leren kennen omdat Roos daar kwam lessen… Nu, na 3 jaar samen zijn, kan Roos skiën en heeft ze Martin leren fotograferen. Het liefste combineren we samen onze hobby’s en werkzaamheden.

©Roosfoto.nl
Roos Bruijns
©Roosfoto.nl
Martin Fockens
Vanaf begin april zijn we begonnen met de macro- en natuurfotografie. Corona zorgde voor een voortijdig seizoen-einde op de skischool. Fotoshoots werden ook niet meer geboekt. Dus kwam er noodgedwongen tijd vrij voor andere dingen. Binnen zitten en afwachten past niet bij ons. Dus we gingen naar buiten en ontdekten samen een hele nieuwe wereld. Een kant van Nederland die we nooit zo bewust en van dichtbij gezien hadden. Verrast door de resultaten en enthousiast om er met de camera’s op uit te trekken en nieuw werk te maken. Heerlijk! Ondertussen is de voorraad natuur en macro foto’s, “made in NL”,  zo groot geworden dat we het eigenlijk jammer vinden dat er niet echt iets mee gedaan wordt. Dat bleek het zaadje van waaruit het 4xfoto concept is gegroeid. We zouden het zo leuk vinden om ook andere mensen er van te laten genieten, misschien er een babbeltje over te bezorgen. Dit kan allemaal door de ruimte om je heen te verrijken met een mooie fotoprint aan de muur. Zo hebben we na veel speuren en uitzoeken, goede gesprekken en plannetjes maken dit idee in de wereld gezet en www.4xfoto.nl uitgewerkt. We willen graag met iets unieks komen waar we voor de volle 100% achter staan en met passie kunnen aanbieden, want dan werkt het!
error: Deze inhoud is auteursrechtelijk beschermd!